DJ-XL Drive-in Show Vrijblijvend een prijsopgave opvragen!

Prinsenbeek

Al bijna 10 jaar verzorgt DJ-XL Drive-in Show een all round DJ op bruiloften/huwelijken, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere evenementen, ook in Prinsenbeek (Noord-Brabant).

DJ-XL Drive-in show, gevestigd in Etten-Leur is een jong en flexibel bedrijf. We staan hiermee midden in de huidige maatschappij, maar zijn ook in de geweldige jaren ’70, ’80 en ’90 niet vreemd. Onze DJ’s zijn all round en draaien de muziek die jij en jullie gasten willen horen.

Tijdens jullie feest of viering zullen wij van alle markten thuis zijn en volledig inspringen op de wensen en voorkeuren van de gasten. Het muziekgenre dat we hierbij in zullen zetten hangt hier natuurlijk van af. We bieden zowel de heerlijke Hollandse meezingers als de discohits die we allemaal stiekem nooit vergeten zijn en ook voor verzoeknummers staat de dj de gehele avond altijd open.

DJ’s welke nieuw uit de grond komen, draaien er bijna niet meer mee. Maar DJ-XL beschikt nog over een zeer uitgebreide CD collectie, welke nog elke groeit. Je hebt dus ruime keuze in muziekstijlen, van de jaren zestig tot heden.

DJ-XL maakt gebruik van een eigen drive-in show met A-merk apparatuur.