DJ-XL Drive-in Show Vrijblijvend een prijsopgave opvragen!

Apres ski feest

Wordt het eens tijd om uw feest locatie eens flink om te bouwen tot een heus en spetterend apres ski feest? Met het apres ski thema van DJ-XL Drive-in show uit Etten-Leur, is dat geen enkel probleem!

Wij hebben een ruimte ervaring op het gebied van apres ski feesten en daarom zijn wij enorm geschikt om op jullie locatie een feest te bouwen.

De Apres Ski muziek blijft maar groeien en elke week komen er wel weer nieuwe hits uit. Maar ook de goude oude feest apres ski muziek is bij ons in de platenbak te vinden. Wij proberen dan ook op uw publiek in te spelen en de voetjes van de vloer te krijgen. En ook zeker niet onbelangrijk, om uw gasten eens de kennis bij te laten spijkeren.

Verzoekjes zijn ook geen enkel probleem. Gouwe ouwe of de nieuwere apres ski muziekā€¦ U vraagt, wij draaien!

Ook voor de aankleding van de drive-in show zullen wij zorgen. Zoals bijvoorbeeld sneeuwmachines, skilatten, snowboards, apres-ski verlichting en andere toeters en bellen welke niet mogen ontbreken.

Zoekt u alvast de lederhosen, bierpullen en andere kledingstukken/themastukken bij elkaar? Owja, en vergeet ook niet een cursus jodelen te pakken!