DJ-XL Drive-in Show Vrijblijvend een prijsopgave opvragen!

Muziek

Met de DJ XL Drive-in show haalt u niet alleen het licht en geluid in huis, maar ook een zeer uitgebreide muziekcollectie!

Van muziek uit de jaren ’60 tot de nieuwste hits, de discohits van vroeger en de après-ski muziek van nu. We bieden muziek om uit je dak te gaan! Wij werken met een zeer uitgebreide muziekcollectie en verzoekjes zijn daardoor geen enkel probleem en worden zelfs erg gewaardeerd door ons dj’s!

DJ-XL Drive-in show werkt niet met afspeellijsten. Elke avond is anders en ook de muziekkeus is dus tijdens elk feest weer uniek!

Bij de reservering van het feest of evenement wordt afgesproken welke wensen er op het gebied van de muziek  zijn. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de meest favoriete genres tot een specifieke genre van jouw voorkeur. Het is ook mogelijk om een ‘play-list’ (een lijst met verzoeknummers) aan te leveren, welke wij verwerken in de muziek die we tijdens de avond zullen draaien. De muziek zal daarnaast compleet worden afgestemd op het publiek. Onze dj’s houden in de gaten waar het publiek goed op reageert en zullen hun muziekkeuze hierop aanpassen.

Themafeesten
Het is uiteraard ook mogelijk om de muziekkeuze aan te laten passen aan een bepaald thema. Wanneer u bijvoorbeeld een discofeest, een Hollandse of een Spaanse avond, of een 80s & 90s feest organiseert kunnen onze dj’s muziek draaien die hier uitstekend bij past.

Mocht u een zeer specifieke muziekstijl wensen, dan is het verstandig om ruim op tijd de muziekkeus met ons af te stemmen om eventuele vervelende verrassingen te voorkomen.

Voorbeelden van muziek
Hieronder ziet u een overzicht van verschillende soorten muziekstijlen. Dit zijn enkele nummers die u een idee zullen geven van de mogelijkheden.

Foxtrot

Nederlandstalig (tevens foxtrot nummer)

Dance

Cha-Cha-Cha

Dance Classics

Tango

Speciale dansen