DJ-XL Drive-in Show Vrijblijvend een prijsopgave opvragen!

Huwelijk DJ Etten-Leur

Op zoek naar een DJ voor jullie huwelijk? Stop dan nu!

Natuurlijk zoeken jullie voor jullie huwelijk een DJ die precies draait wat jullie willen. Maar niet alleen wat jullie willen, maar ook zeker wat de gasten van jullie huwelijksfeest willen! En jullie willen waarschijnlijk ook een goede geluidsset en wellicht ook een leuke lichtshow erbij?

Wij maken van jullie huwelijksfeest een top feest! Een feest om nooit meer te vergeten!

Jaarlijks draaien wij op tientallen huwelijken, door heel de regio van Roosendaal & Breda. Daardoor gaan wij zeer professioneel te werk en zijn wij zeer ervaren. Wij zullen zorgen voor de sfeer en jullie (en de gasten) zorgen voor de stemming!

In het begin van de avond rustige achtergrond-muziek en bij de openingsdans de voetjes van de vloer! Uiteraard worden de nummers aan elkaar ‘gemixt’ en gepraat. Geen muziekstijl is te gek; voor ieder wat wils. Voor zowel de vaders en de moeders als voor de vrienden en kennissen! Verzoekjes zijn ook geen probleem en kunnen de gehele avond worden gedaan.

Onze shows zijn compleet!
Onze shows zijn uitgerust met de beste dj-apparatuur en met de mooiste afwerking. Standaard worden onze shows uitgerust met een nevel/rookmachine, een computergestuurde lichtshow en een geluidsset welke geschikt is voor het genodigde aantal personen op jullie feest.

Wij gebruiken LED-verlichting in onze spots en kunnen zo vrijwel alle kleuren gebruiken! En ook zeker niet onbelangrijk; erg zuinig in de stroom! Wij zorgen hiermee voor een goede sfeer gedurende de avond.