DJ-XL Drive-in Show Vrijblijvend een prijsopgave opvragen!

Twitter scherm

Helemaal hot! Twitter-scherm, met alle twitter-berichten op een scherm welke voorbij komen vliegen. Je bepaald zelf welke berichten voorbij komen. Deze worden gefilterd uit de databank van Twitter. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op hashtags of andere woorden. Eventueel is er ook een mogelijkheid om zelf de berichten te kunnen beheren/modereren. Meer mogelijkheden van het systeem zijn:

  • Twitter berichten blokkeren
  • Personen blokkeren
  • Berichten weigeren
  • Hashtag instellen
  • Meerdere beheerders welke de berichten kunnen modereren

Uiteraard worden alle twitter-berichten realtime weergegeven op het scherm.

Voor feesten/evenementen..

Bezig met het promoten van je feest/evenement via Twitter? Gebruik het dan ook verder op het feest/evenement, door mensen te laten twitteren met een bepaalde hashtag. Met zijn allen praten over het evenement.

Voor congressen/andere zakelijke bijeenkomsten..

Meepraten over een bepaald onderwerp op Twitter, door een hashtag te gebruiken komen alle mededelingen voorbij. Leuk om het interactief te houden!

Marketing

Op de schermen kunnen we naast een twitter systeem, ook het programma, de sponsors/adverteerders etc laten afspelen. Het systeem verdient zichzelf dus terug!

Dit systeem kan gehuurd worden inclusief beamers, projectie-schermen, LED-TV schermen op truss standaard en Twitter-systemen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden neem je contact met ons op.