DJ-XL Drive-in Show Vrijblijvend een prijsopgave opvragen!

Effecten

De shows van DJ-XL drive-in shows zijn erg compleet in zowel licht en geluid. Om jouw feest of evenement te voorzien van een spetterende effecten, hebben wij een overzicht gemaakt van enkele mogelijkheden welke je kan bijboeken bij een drive-in show.

Bellenblaasmachine

Honderden bellen worden de ruimte ingeblazen. Een spetterend en rustig effect!

Uitkoopgage: € 35,-

Sneeuwmachine

Apres-ski feestje of een feest met een sneeuw-tintje? Dan hebben wij hiervoor een prachtig effect; een sneeuwmachine! Deze Antari S-200 sneeuwmachine kan in een gedoseerde hoeveelheid schuim produceren en blaast deze als sneeuw door de lucht. De gasten zullen hiervan opkijken!

Uitkoopgage: € 25,-

Rookmachine / Fazer

Standaard zijn de meeste shows uitgerust met een rookmachine of een fazer. Binnen enkele seconden blaast de rookmachine de ruimte vol rook en worden de lichteffecten extra goed weergegeven. Ook is het mogelijk om voor een fazer (Antari X-310) te kiezen; dit apparaat blaast, zonder de overheersen, lichte rook in de ruimte. Super voor de feesten waar de rookmachine eigenlijk niet op hoeft te vallen, maar de lichteffecten wel!

Uitkoopgage: € 25,-

Blacklight kanon

Alle witte en fluoriserende kleuren zullen fel worden weergegeven door dit blacklight kanon. Speciaal voor de black & white feesten, maar natuurlijk ook op een overig feest goed inzetbaar!

Uitkoopgage: € 15,-

Stroboscoop

Een stroboscoop is een lamp, met een fel witte lamp dat in een korte tijd, enorm veel flitsen kan weergeven. Hierdoor lijkt het alsof de mensen zich in slowmotion bewegen. Wij hebben stroboscopen voor een kleine groep mensen, maar ook voor grotere groepen mensen met een extra hoge lichtopbrengst. (Martin Atomic 3000)

Uitkoopgage: € 25,-

Sterrendoek

Een super mooie uitbreiding van de show is het sterrendoek. Een zwart doek van 6 meter breed, met honderden fonkelende witte lampjes dat achter de show bevestigd wordt aan een aluminium truss. Dit geeft de show een extra dimensie en een mooie afwerking.

Uitkoopgage: € 50,-